Toimitus 3,90€. Yli 50€ tilauksille ilmainen toimitus

Meistä

Sikit Lashes brändin takana on intohimoinen ripsiteknikko 9 vuoden kokemuksella alalta.
Ollessani ripsistudiollani usein ylibuukattuna, halusin tarjota asiakkaille jotain tosi helppokäyttöistä ja laadukasta kotikäyttöön.
Vaikka olen ammatiltani ripsiteknikko, olen löytänyt irtoripsien kauneuden, helppouden ja monipuolisuuden, sillä voin vaihtaa ripsityyliä mieleni mukaan joka päivä.
Perus irtoripsien liimaa ei ollut vaihtoehtona, koska mielestäni sillä liimaaminen on tosi hankalaa ja ripset tuntuvat silmissä epämielyttäviltä.
Rakastuin magneettiripsiin heti, mutta tappelin useita kymmeniä minuutteja, ennen kuin sain ne ensimmäisen kerran hyvin paikoilleen.
Ripset tuntuivat silmissä kevyeltä, ne pysyivät hyvin paikoillaan ja olivat pitkäkestoiset, sillä ne kiinnitettiin pienillä magneeteilla eikä irtoripsiliimalla, joka on hankala puhdistaa ripsistä.
Vaikka magneettiripset ovat vaihtoehtoisesti oivallinen valinta liimaattaville irtoripsille, niiden asentaminen saattaa olla välillä hankalaa.
3 vuoden johdonmukaisuus on tuottanut tulosta ja paras saatavilla oleva kiinnitysvaihtoehto irtoripsille on täällä!
Tästä kynästä olen erittäin ylpeä ja innoissani!
Stuck with u -linerkynä on tosi helppo levittää ja ripset tarttuvat siihen heti. Paina vaan ripset lineriin ja valmis. Ripset pysyvät hyvin paikoillaan koko pitkän työpäivän, kestävät ainakin kävelyn pakkasessa sekä maskihöyryt. Välillä kun silmät ovat pitkän päivän jälkeen rasittuneet ja kostuneet, saattaa ripsien sisäkulma hieman irrota.
Sen varalle suosittelen pistämään linerkynän laukkuun pitkäksi aikaa kotoa poistuessasi.
Täydellisien irtoripsien etsinnässä on mennyt kauan aikaa, mutta parasta ei löydä kuin ajan kanssa. Soft Silk ripsimallistoon kuuluu 5 upeata ripsityyliä, jotka sopivat hyvin jokapäiväiväiseen käyttöön. Mallistostamme löytyy esim super luonnolliset, ruskea-mustalla kuidulla valmistetut, sekä hieman näyttävämmät ripsiparit.
Toivottavasti tykkäätte!
Love & Lashes
🤍 Signe